Perricone md face finishing & firming moisturizer review

De Face Finishing Moisturizer Tint van Perricone MD! Een lichtgewicht, diep hydraterende SPF-moisturizer die een warme, stralende tint achterlaat en de huid voedt met corrigerende antioxidanten.

 

Een diep hydraterende, antioxidantrijke vochtinbrengende crème. De Face Finishing Moisturizer Tint SPF30 beschermt de huid met corrigerende voedingsstoffen en geeft tegelijkertijd een stralende, getinte gloed. De lichtgewicht crème is olievrij en snel absorberend en bevat unieke pigmentcapsules die langzaam worden vrijgegeven bij het aanbrengen, zodat ze geleidelijk een warme tint onthullen die zich aanpast aan je huidskleur. Met wetenschappelijk bewezen ingrediënten zoals Alpha Lipoic, Vitamine C Ester en andere krachtige ingrediënten, helpt het product de tekenen van veroudering te vertragen door de productie van collageen en elastine te stimuleren en tegelijkertijd de textuur van de huid op te helderen, te vernieuwen en glad te strijken. Gebruik alleen voor een natuurlijk doorschijnende afwerking.

Ook lekker voor de nacht is deze Intensive Overnight Moisturizer

Hoe gebruik je dit product?

Breng de Face Finishing Moisturizer Tint van Dr. Perricone aan in de ochtend met zachte, ronddraaiende bewegingen. Microcapsules zullen hun pigment langzaam afgeven als ze in de huid worden gemengd. Voor optimale resultaten gebruik je eerst de Perricone MD-treatment en volg je met Face Finishing Moisturizer Tint.

Home / Webshop / Perricone MD / High Potency Classics / High Potency Classics Face Finishing & Firming Moisturizer

Perricone md face finishing & firming moisturizer review

Perricone md face finishing & firming moisturizer review

77,50

Deze heerlijke, naar rozen geurende, moisturizer zorgt voor onmiddellijke hydratatie terwijl het zichtbaar verzacht, opvult en verstevigt.

  • Beschrijving
  • Ingrediënten
  • Hoe te gebruiken

Beschrijving

De lichtgewicht en snel absorberende moisturizer. Een van onze best verkochte vochtinbrengende crèmes.

Bom vol krachtige antioxidanten en voedende voedingsstoffen, om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Deze unieke formule bevat vitamine E, DMAE en kukui-notenzaadolie om de dagelijkse droogheid te bestrijden. De Face Finishing & Firming Moisturizer heeft een rijke textuur en wordt snel opgenomen. Intensieve hydratatie voor een zichtbaar stralend en glad uiterlijk. Hierdoor zorgt het product voor een natuurlijke glow!

Oftewel, een intensief voedende crème voor alle huidtypes!

Ingrediënten

DMAE: Intensieve versteviging

DMAE wordt van nature geproduceerd in het menselijk brein en helpt de slappe huid na verloop van tijd zichtbaar te liften. Het wordt gemakkelijk en snel opgenomen en maakt de huid zichtbaar voller om het huidoppervlak te ondersteunen en te beschermen tegen uitdrogende omgevingsinvloeden.

Vitamine E: krachtige antioxidant

Een hydraterende, herstellende antioxidant die wordt aangetroffen in amandelen en avocado’s. Minimaliseert zichtbaar littekens en verkleuring voor een gelijkmatigere huid. Een unieke chemische structuur zorgt ervoor dat vitamine E zich kan verspreiden in het huidoppervlak voor verbluffende resultaten op de lange termijn.

Kukui Notenzaad Olie: intensieve hydratatie

Deze voedzame olie wordt gemaakt door de kukui-noot koud te persen en hydrateert zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt. Het wordt gemakkelijk door het huidoppervlak opgenomen en wordt in Hawaï al eeuwenlang gebruikt om een droge, gevoelige huid te bestrijden.

Ingrediënten:

Water/Aqua/Eau, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Polyacrylamide, Cetearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethyl MEA, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tyrosine, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Wheat Starch, Citric Acid, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Laureth-7, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Eugenol.

* Dit product is vrij van soja, vis, ftalaten, sulfaten, parabenen, talk en minerale olie. Dierproefvrij en 100% veganistisch.

Hoe te gebruiken

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een twee euromunt in het op gezicht en de hals als laatste stap van je skincare routine. Verzorg de huid rondom de ogen met een passend oogproduct.

Geschikt voor dagelijks gebruik voor dag en/of nacht. We raden aan om hierin een keuze te maken en voor het andere dagdeel een ander product in te zetten. Zo profiteert de huid van een optimale werking van de werkzame stoffen en blijft de huid in balans.

PROTIP: Doe je nachtcrème bijv. 30 minuten voordat je naar bed gaat op. Op deze manier kan het product goed in de huid trekken en voorkom je dat het product bijv. in je kussensloop komt te zitten.

PROTIP: Deze moisturizer bevat geen SPF, daarom raden wij de minerale make-up van Jane Iredale met SPF aan, zoals de PurePressed of de Amazing Base. Zo heb je de perfecte verzorging voor de huid gecombineerd met een SPF.

PROTIP: Masseer de crème in voor een effectievere opname.

What does Perricone MD do?

What is Perricone MD? Perricone MD is a holistic beauty brand offering a wide range of high-quality makeup, skincare and supplement products. Each product is backed by powerful ingredients, cutting-edge research, and extensive clinical and consumer studies.

How do you use Perricone MD Face Firming Serum?

Directions: After cleansing, massage onto face and neck using a gentle upward motion. Wait until fully absorbed and follow with your favorite Perricone MD moisturizer. Use morning and evening.

How do you use Perricone MD Cold Plasma Plus?

Warm for a few seconds between fingertips. Massage onto cleansed face & neck using a gentle upward motion until fully absorbed. For best results, apply after your favorite Perricone MD serum or serum concentrate. Use morning & evening.